Udnyt unikke in house kurser fra spektrumshop

Arbejder du på en skole, et sygehus eller institution på anden vise, hvor børn, unge eller voksne med tilstande på autismespektret eller med andre generelle indlæringsvanskeligheder og neuropsykiatriske vanskeligheder har brug for en hensigtsmæssig behandling og hjælp? Så kan du i denne artikel blive klogere på, hvordan du og dine kollegaer sørger for den rette pædagogiske strategi!

Spektrum low arousal-kursus

Hos Spektrumshop kan I finde adskillige kurser både in-house og ikke, som skal hjælpe dig og dine kollegaer til at blive dygtigere og klogere på de spektrumsbørn og -voksne, der findes i jeres arbejdssammenhæng. I kan finde unikke kurser fra spektrumshop, både endags, to- og tredageskurser som noget helt nyt, in-house. Spektrumshop vil kontakte jer til en uforpligtende samtale om et tilbud til et kursus for jer, så I kan finde et kursus, der giver mening for netop jeres behov.

Det er vigtigt at kunne rumme og forstå de enkelte mennesker, og hvordan de er forskellige fra hinanden, og hvad de hver især ønsker i deres liv. Her bør I som fagpersoner altså have de rette værktøjer, der gør det muligt for mennesker med særlige behov at kunne dette.

Brug litteratur på arbejdspladsen

Litteraturen er et lige så godt og spændende værktøj i jagten på at forstå mennesker med særlige behov. Hos Spektrumshoppen kan I finde et bredt udvalg af litteratur, som er tilrettelagt fagfolk, der har brug for at vide mere om, hvordan de kan hjælpe de børn, unge eller voksne mennesker med autisme eller andre diagnoser.

Har I brug for at forbedre jeres faciliteter til de mennesker, der har særlige behov, kan I finde ganske mange møbler og genstande, der har til hensigt at berolige mennesker med koncentrationsbesvær, stærk angst eller andre besværligheder, der kan forstyrre individet eller andre i en undervisningssammenhæng eller i en anden institutionel konstellation.

Med disse mange muligheder, kan I altså effektivisere jeres pædagogik!