Prøv en bi pollen drik læs med

Er du på udkig efter bi pollen drik? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Her på hjemmesiden kan du nemlig købe bi pollen drik online uden problemer. Bi pollen er en næringsrig og lækker tilføjelse til enhver drik. Copenhagen kombucha har udviklet en bi pollen drik, der er perfekt til dem, der ønsker at nyde fordelene ved bi pollen uden alkohol. Bi pollen drik har et alkoholindhold på under 1,2% og er derfor det perfekte alternativ til dem, der også ønsker at nyde et lækkert og velsmagende alternativ til alkoholiske drikke. Mange mener, at alle særlige lejligheder bør fejres med en boblende, sund og lækker drink, og en bi pollen drik er den perfekte måde at gøre netop dette på!

Processen bag bi pollen drik

Gæringen af bi pollen drik er en omhyggeligt overvåget gæringsproces, som danner grundlaget for den friske, aromatiske og lette smag. Den dobbelte fermentering skaber en unik smag, der fremhæver nuancerne i smagssammensætningen af bi pollen drik. Copenhagen Kombucha er inspireret af den nordiske natur, hvor ingredienser som Hidcote Blue lavendel og Rosa Rugosa roser giver en kompleks og luksuriøs smagsoplevelse. De lækre bobler fås både i en stor delbar 75 cl flaske og en lille 37,5 cl flaske, der er perfekt til at nyde alene. Uanset om det er på en café, restaurant eller derhjemme, kan begge flasker nydes alene eller i selskab med andre. Gæring af bi pollen drik er en fremragende måde at nyde en forfriskende drik på, samtidig med at man får mange sundhedsmæssige fordele.

Bag Copenhagen Kombucha som laver bi pollen drik

Copenhagen Kombucha der laver bi pollen drik blev grundlagt af Louise Benkjær Limbach tilbage i 2019. Copenhagen Kombucha har fokus på kvalitet, hvor smag og produktdesign er i højsædet. Copenhagen Kombucha vandt i 2019 produktprisen ved kokkekonkurrencen “Sol-over-Gudhjem” med varianten Hidcote Blue. Copenhagen Kombucha er lavet med dansk fokus på kvalitet, hvor smag og produktdesign er i højsædet. Copenhagen Kombucha fås i fire lækre varianter: Original, Hibiscus, Gurkemeje og Hidcote Blue. Copenhagen Kombucha er perfekt til enhver lejlighed – uanset om du nyder en aften med vennerne eller leder efter en forfriskende drink til at ledsage dit måltid.