Nedkolende smertelindring

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du får pulsen op i 30 minutter dagligt om ugen. Det kan være, at du går en rask tur med godt sving i armene. Det kan være, at du udfordrer din bedste ven i en omgang padel-tennis. Det kan være, at du er dybt seriøs sportsudøver, og allerede bruger mere end 10 timer om ugen på din træning. Uanset hvad, så er det træls, at blive skadet eller få ondt som følge af din træning, og derfor kan du bruge biofrost til forebyggende behandling. Så kommer du eventuelle skader og smerter i forkøbet.

Hvad er biofrost?

Biofrost er ikke det samme som “Bifrost”, regnbuen fra Nordisk mytologi. Nej, det er en smertelindrende gel, som du kan påføre lige der, hvor du skal belaste eller har fået en smerte. Med gelen kan du hurtigt få en effektiv smertelindring, så du slipper for at være generet. Den er ikke farlig på andre måder, og er naturligt fremstillet, og den virker som et nedkølende middel, hvilket nedsætter din opfattelse af smerten. Det skyldes, at hævelsen omkring musklerne fortager sig, så nerveenderne ikke bliver pressede af væsken, og ikke sender signaler om smerte i din krop.

Mange anvendelsesmuligheder

Det er ikke kun, hvis du får en skade, at du kan bruge Bifrost gel. Du kan også bruge den forebyggende i forbindelse med massage eller genoptræning, så du er sikker på, at der ikke opstår smerter i forbindelse med det. Det er heller ikke kun i forbindelse med træning, at det virker smertelindrende. Det kan også være, at du vågner øm og stiv i nakken eller har ondt i ryggen. Her kan du også smøre gel på og få en effektiv og nedkølende smertelindring. Uanset om du er professionel eller en glad motionist, så kan det aldrig skade at have en gel til at ligge, hvis nu smerten skulle opstå. God træning!