Kørestol til en aktiv livsstil

Måske oplever du, at du på grund af alder, sygdom, en ulykke eller en skade er nødt til at bruge en kørestol – som en løsning i en kortere eller længere periode, eller som en permanent løsning. Da er det vigtigt, at du vælger en, der passer til dit funktionsniveau og dit behov – og der er absolut intet, der siger, at du ikke kan have en aktiv livsstil med masser af oplevelser, selv om du er kørestolsbruger, permanent eller kortvarigt.

Find stolen, der passer dig

Nogle mennesker har det som et livsvilkår, at de er kørestolsbrugere, andre kan have brug for en kørestol i en begrænset periode efter en operation eller efter et brud – eller stolen kan være god at have som aflastning ved problemer med balance og gangbesvær. Uanset hvordan din situation ser ud, er det vigtigt, at du vælger en, der passer til den og til dig.

Er du afhængig af en kørestol, og tilbringer du mange timer i sådan en, hver eneste dag, skal du sørge for at vælge en stol med en høj grad af komfort og optimal støtte. Det kan også være en god ide at supplere med en sammenklappelig kørestol, så du nemt kan tage den med dig, når du skal på besøg eller på tur.

Har du kun brug for en kørestol i en kortere periode eller som aflastning, vil en helt enkel basal en af slagsen ofte være nok. Et af de steder, du finder dem til ethvert behov, er på webshoppen Seniorsalg.dk

Tilbehør til kørestole

Hos Seniorsalg.dk finder du udover kørestole i forskellige udgaver og i forskellige prislejer, også et stort udvalg af tilbehør og hjælpemidler, som kan gøre din hverdag nemmere – og sikre, at du kan bibeholde en aktiv livsstil, selv om du er kørestolsbruger. Sidder du mange timer i stolen hver dag, vil en sædepude med en kerne af gele være et godt supplement, ligesom gode og robuste benstøtter vil kunne sikre, at du sidder bedst muligt.

Bruger du både kørestol og krykker eller stok, vil en stokke- eller krykkeholder være et godt tilbehør – tænk også gerne i, hvor og hvordan du skal bruge den, har du fx brug for indkøbstasker, der kan spændes på stolen eller måske regnslag eller anden beskyttelse?

Er du i tvivl, finder du hos SeniorSalg.dk masser af tips og inspiration, der kan hjælpe dig til at vælge den rette kørestol.