Gode grunde til at uddanne dig til body all mind kropsterapeut

Elsker du at give fra dig og hjælpe andre mennesker? Kan du godt lide at bruge din krop og hjælpe andre med at gøre det samme? Så skulle du overveje at uddanne dig til Body All Mind kropsterapeut. Body All Mind forkortes “BAM”, og som det ligger i ordet, betyder uddannelsen grundlæggende, at du behandler kroppen holistisk. Vi kommer alle sammen ud for gener og skader med vores krop, og for mange af os kan det være svært at finde ud af, hvad der hjælper. Medicin kan én ting, fysioterapi noget andet og psykologhjælp noget tredje. Men ser man holistisk på kroppen, så ser man mere kroppen som en helhed.

Bliv terapeut og hjælp mennesker hver dag

Du kan tage den kvalificerede uddannelse som Body All Mind kropsterapeut her. Uddannelsen er for dig, der elsker at bringe tid med mennesker, er god til at lytte og har lyst til at hjælpe folk med deres gener. Her lærer du at blive en terapeut, som ikke bare laver lappeløsninger og quickfixes, men som virkelig gennemarbejder patienternes oplevelser og problematikker. Gennem massage, yoga, træning, kost og samtale hjælper Body All Mind hver dag folk med at få det bedre.

Body All Mind tilbyder mange services

Det er muligt at uddanne sig til terapeut, fordi der skal bygges et stærkt team op af endnu flere dygtige behandlere. Hvis du ikke er helt sikker på uddannelsen endnu, kan du starte med at tage et engangskursus i for eksempel nakke og ryg, åndedræt eller manuel behandling. Her kan du prøvesmage de forskellige behandlingsmetoder, som klinikken benytter sig af. Her tænkes psykologien og fysikken, muskler og fordøjelse, spændinger og stressfaktorer sammen, og på den måde kan det være lettere at komme til bunds i problemer. Meld dig til terapeutuddannelsen i dag, og bliv klogere på krop og sjæl.