Forkæl krop og sjæl med bodyscrub og badesalt

Forkæl sanser, sjælen og huden med bodyscrub og badesalt fra Badeanstalten. Ved at bruge bodyscrub kan du forkæle huden og få en frisk, glødende hud, mens du også kan forkæle huden med badesalt og skabe velvære for krop og sjæl. Alt sammen lavet på naturlige ingredienser i høj kvalitet. Se mere på www.badeanstalten.dk.

Få en frisk og glødende hud med bodyscrub fra Badeanstalten

Med bodyscrub til huden kan du forkæle dig selv på en helt ny måde og give din hud den kærlighed, som den fortjener.

I bodyscrubbene er der et højt indhold af fugtgivende og plejende olier og kan bruges til at fjerne døde hudceller. Når bodyscrub bruges, så start med at massere det ud på huden med blide, cirklende bevægelser, hvorefter huden efterlades blød og lækker. Brug scrubben, når du er i brusebad, eller hvis du vælger at tage et afslappende øjeblik i badekarret. Brug gerne bodyscrubbene 2-3 gange om ugen for at give huden en ny kraft samt glød og for at kunne opretholde en lækker og dejlig hud.

Med scrubbens mange naturlige ingredienser som olier, mandel og raps, så opretholder og hjælper en bodyscrub med at give huden den helt rette fugtbalance, blødhed og smidighed.

Pust nyt liv i din hud, og aktiver sanserne med en bodyscrub fra www.badeanstalten.dk.

Lad kroppen synke ned i varmt vand med badesalt og mærk velvære indtræffe

Badesalt har mange fantastiske egenskaber. Den vigtigste er dog, hvordan det kan forkæle sanserne i et karbad eller brusebad. “Lav tingene så simpelt som muligt, men ikke simplere” – sådan siger et gammelt ordsprog, og simpelt kan det være at synke ned i et dejligt, varmt bad med badesalt. En simpel måde at skabe velvære for krop og sjæl.

Badeanstaltens badesalte er nogle af de finere blandinger med havsalt, fugtgivende mandelolie, tørrede lægeurter og æteriske olier. Alt sammen med forskellige aromaterapeutiske egenskaber, som passer til forskellige behov. Men vigtigst af alt så indledes der til ro, nærvær og nydelse.

Badesaltet indeholder havsalt og andre salte og mineraler for at efterlade huden blød og lækker, når det rører huden. Samtidig er et badekar med salte og mineraler også med til at skabe afslappende og beroligende effekter for sjælen.

Badesalt fra Badeanstalten kommer i forskellige, naturlige varianter. Badesalt med agurk og mynte er med til at løsne op i krop og sjæl. Badesalt Nektar er med til at give dig et boost. Badesalt Dans På Roser er med til at give et velduftende bad, hvor du kan drømme dig væk. Badesalt Luna er med til at afkoble og afstresse fra hverdagen.