Find en siddebold til børn hos siddebold

En siddebold til børn er supersød, hvis du vælger den med et dyrebetræk, og du kan vælge mange forskellige dyr. Har du ikke brug for ben på bolden, kan du i stedet købe pilatesbolde, som du og dit barn kan lave sjove og nyttige øvelser med. Dit barn har mulighed for at få masser af leg, tumlen og træning med den. Siddebold er et danskejet firma, og betrækket sys i Danmark. Besøg hjemmesiden, og læs mere om dit udbytte.

Træningsvenlige siddebolde til børn fås hos Siddebold

En børnebold er en træningsbold, og den kaldes også en siddebold til børn. Du finder den i størrelse XS og S. En siddebold til børn i størrelse XS kan dit barn bruge, til det er cirka 6 år, og størrelse S kan han eller hun benytte til ungdommen. Hvis du ikke er blandt de højeste, kan du også selv bruge den.

Det søde betræk til siddebolde til børn kan enten være udformet som dyr eller være i neutrale farver, som passer til dit hjem. Dyrebetrækket til en lille bold, som du både kan bruge som træningsbold og en siddebold til børn, kan du vælge som en sød bjørn, kanin, papegøje, frø, pingvin og elefant. I størrelse S, finder du den blandt andet som gris, ugle og edderkop, og der er kvalitetsbolden udstyret med ben. Er det en voksen, der skal bruge siddebolden, finder du betræk i blå, lysegrå, grå og sort. Betrækket til siddebolde til børn og voksne er syet i Danmark. Køb en god siddebold til børn med flot betræk på www.siddebold.dk.

Brug pilatesbolde til at lave øvelser fra YouTube

Ud over siddebolde til børn finder du blandt andet nyttige pilatesbolde i en høj kvalitet. Dem kan du for eksempel vælge i diametre fra 22-40 cm i afdæmpede eller friske farver. På YouTube finder du 10 videoer, der vejleder dig til gode øvelser med pilatesboldene. Du kan blandt andet lave flere øvelser, som du ville lave i fitnesscenteret med pilatesbolde. De små bolde anbefales til boldgymnastik.

Ethvert barn ved, at det er sjovt at lege med store bolde, herunder pilatesbolde. I kan trille bolden frem og tilbage, eller du kan lægge dit barn ovenpå pilatesbolden – både på ryggen og maven. Har du pladsen, kan du og dit barn kaste pilatesbolden mellem jer. Dit barn vil sikkert komme med begejstrede udbrud og smittende latter under den sjove tumlen. Når I trænger til en pause fra træningen, kan dit barn også bruge pilatesbolden som siddebold til børn. Bare rolig ‒ bolden er tryktestet til 400 kg og er beskyttet med anti burst (beskyttelse mod punktering).

Virksomheden er danskejet og står for dansk kvalitet. Find holdbare og nyttige pilatesbolde i flere farver og størrelser og en siddebold til børn og voksne med blødt og solidt betræk. Køb dem nu på www.siddebold.dk.