Find en passende dumbbell hos roskilde barbells

Hvis man elsker at gå i fitness, til crossfit eller lignende, så har man nok også en forkærlighed for at presse sig selv eller at slå sin egne rekorder i vægtløft. Det kan opnås med en dumbbell, olympisk vægtstang, kettlebells, m.m. Og som en bonus for de hardcore træningsentusiaster, finder man alle produkterne inde på www.roskildebarbells.dk.

Skru op for niveauet med en dumbbell fra Roskilde Barbells

En dumbbell er det engelske ord for “håndvægt”, og en dumbbell er et ofte brugt udtryk inden for crossfit, fitness, m.m. En dumbbell kommer i forskellige størrelser og vægttyper, og derfor er der noget for dem, som løfter 1-2 kg og for dem, som løfter meget mere. En dumbbell er perfekt til at træne biceps og triceps, men kan bruges til meget andet, så du kan få en markeret og muskuløs krop. Dog er det ikke alle inden for crossfit- og fitness-verdenen, som synes, det er nok. De ønsker endnu flere udfordringer og mere vægt. Derfor gør nogle også brug af en såkaldt vægtplade. En vægtplade er blot en plade, som sættes ind i en vægtvest. Formålet er at få endnu mere vægt rundt om kroppen – når du f.eks. også bruger en dumbbell – så du udfordrer dig selv endnu mere og kan opbygge endnu mere muskelmasse. Hvad end du er en hardcore fitnessguru eller blot træner for sjov, så kan du købe en dumbbell og en vægtplade på www.roskildebarbells.dk. Derinde har de også en stor ekspertviden og ved derfor også, hvad der passer til dig, hvis du kontakter dem.

En olympisk vægtstang er til både store og små

Måske har du allerede en dumbbell eller en vægtvest, men mangler en olympisk vægtstang. En olympisk vægtstang kan bruges til alt lige fra crossfit til vægtløftning. Det er det perfekte stykke træningsudstyr til at træne biceps, triceps, m.m. og dermed styrke overarmenes muskler. Inde hos Roskilde Barbells kan du finde en olympisk vægtstang og finde tilhørende vægtskiver, så du kan få det maksimale ud af din styrketræning. De har de helt rigtige til både mænd og kvinder. Når du køber en olympisk vægtstang fra Roskilde Barbells, så er du sikker på at få en vægtstang fra en af verdens bedste fabrikker, og kvaliteten er derfor også passende til brug i et professionelt fitnesscenter. Du kan købe en olympisk vægtstang separat eller i sæt. I et sæt får du en olympisk vægtstang men også vægtskiver med. Der findes forskellige sæt alt efter, hvor mange kilo man ønsker at træne med. Du kan se mere om olympiske vægtstænger på www.roskildebarbells.dk og samtidig få ekspertviden og rådgivning til det rigtige valg for netop dig og din krop.