Få lavet dørautomatik på din arbejdsplads

Hvis du er på udkig efter en dørautomatik, der kan klare en høj trafikmængde og er bygget til at holde, så har de den perfekte løsning til dig. Deres produkter er designet til både kommerciel og industriel brug og fås i en række forskellige stilarter, der passer til enhver æstetik. Med deres mange års erfaring i branchen kan de hjælpe dig med at finde det dørautomatiseringssystem, der passer bedst til dine behov og krav. Dørpumper og dørlukkere er produkter, som de nøje har udvalgt til at kunne holde til mange års hårdt arbejde under hårde forhold. De tilbyder både indvendige og udvendige dørlukkerløsninger, der er designet til at holde. Når det kommer til sikkerhed, er deres dørlukkere et fremragende valg, da de sikrer, at dørene er lukkede og forbliver lukkede. Hvis du er på udkig efter en pålidelig og holdbar dørlukkeløsning, skal du ikke lede længere end til deres udvalg af dørpumper og dørlukkere. Find dørautomatik hos lund og erichsen.

Dørautomatik kan hjælpe med trafik på en arbejdsplads

Automatiske døre kan være en stor hjælp for personer, der har svært ved selv at åbne døre. Det gælder f.eks. kørestolsbrugere og fysisk handicappede. Automatiske døråbnere kan også reducere fysisk krævende eller akavede stillinger, når døre skal åbnes. Reducer risikoen for infektion med en automatisk døråbner. Under koronapandemien har der været et stærkt fokus på at reducere kontakt og smittespredning. Automatiske døre kan være en stor hjælp for personer, der har svært ved selv at åbne døre. Det gælder f.eks. kørestolsbrugere og fysisk handicappede. Automatiske døråbnere kan også reducere fysisk krævende eller akavede stillinger, når døre skal åbnes. Reducer risikoen for infektion med en automatisk døråbner.

Dørautomatik til dit kontor eller din arbejdsplads

Lund & Erichsen har i over 100 år hjulpet private og virksomheder med deres elinstallationer og datatekniske behov. De har en stor erfaring og viden, som de kan bruge til at hjælpe dig med at sikre dit hjem, optimere dit energiforbrug med intelligente CTS-systemer eller opsætte fleksible telefoniløsninger. Deres centrale beliggenhed i Herning betyder, at de er nemme at nå, og deres team af eksperter er altid klar til at give dig den bedst mulige service.