Automatisk kladde

Find den rigtige seng til din krop

Det er en stor investering, når du skal til at vælge en ny kontinentalseng til soveværelset. Den skal have den rette størrelser, og så skal den jo gerne se ud, som du ønsker det. Din seng er der, hvor du lader op til en ny dag, og den skal gerne passe ind med resten af soveværelset. Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du vælger den rette seng, så har vi lavet en lille guide, du kan følge, når du skal ud at vælge en ny seng. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med i artiklen her.

Boxmadras

Hvis du ønsker en hel simpel seng, der ikke tager lang tid at samle, så kan en boxmadras være det perfekte valg for dig. En boxmadras er billig, og en simpel løsning til dig, der ikke går så højt op i kvaliteten på din seng. Denne type seng har heller ikke lige så mange madraslag som kontinentalsengen. Derfor er det et fint sengevalg, hvis du ikke har særlig mange præferencer.

Det er vigtigt med en god seng Hvis du sover i en kontinentalseng 120×210, der ikke passer til din krop, så kan det hurtigt gå ud over din søvn. Din seng skal helst give din krop den rette støtte. Hvis sengen ikke giver din krop den støtte, som den har brug for, så kan det resultere i, at du ligger og vender dig mere om natten. En dårlig seng kan også give smerter i kroppen.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig. I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på senge-tilbud.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.