Disse fordele får du ved at benytte Recovery boots

Recovery boots er nogle kompressionsstøvler, som i nyere tid er blevet et populært hjælpemiddel til at restituere og genopbygge muskler efter træning. Især eliteatleter og andre som dyrker intens fysisk træning, nyder godt af støvlernes mange fordele og effektive resultater. 


Øger blodcirkulationen og reducerer inflammation

En af de mest omtalte og største fordele ved at gøre brug er recovery boots, er at de øger din blodcirkulation i benene. En øget blodcirkulation er med til at fjerne affaldsstoffer fra musklerne, og bidrager dermed til en reducering af muskelsmerter og en mere effektiv restitution efter træning. 

Der findes forskellige recovery boots på markedet, og du kan finde netop dem der passer til dig og dine behov her: https://nordic-wellness.dk/collections/recovery-boots

Udover at den forbedrede blodcirkulation skaber en mere effektiv restitution og reducerer muskelsmerter, bidrager den også til en reducering af hævelse og inflammation i dine ben. Blodcirkulationen har en stor betydning for væskeophobning i musklerne, og jo bedre gennemstrømning blodet har, jo mere reduceres den hævelse og ubehag, som kan opstå efter intens træning. 


Øger muskelafslapning og reducerer træthed 

Nogle af de andre fordele, du vil opleve ved at bruge recovery boots, er at de kan bidrage til en bedre muskelafslapning. Dette vil resultere i at de spændinger og den stivhed man kan opleve efter intense træninger, vil blive mindsket og du vil derimod opleve en forbedret bevægelighed og fleksibilitet i musklerne, efter brug. 

Ligeledes kan en øget muskelafslapning også reducerer træthed. Recovery boots kan bidrage til en fornyet følelse af energi, hvilket kan være en stor fordel hvis man skal kunne klare hverdagens gøremål, efter intense træninger. 

Generelt kan recovery boots have en positiv effekt på din restituering, og reducerer mange af de komplikationer der kan opstå efter intense træninger. Herudover kan du opnå en følelse af fornyet energi, og en god og forbedret fleksibilitet i dine muskler.